Nyt tag

Behov for nyt tag? Så lad os varetage dit næste tagprojekt

Stor ekspertise indenfor tagarbejde

Taget er en yderst vigtig del af husets samlede fremtoning. Det er ofte det første, folk bemærker, og har taget set bedre dage, kan det give et trist indtryk af din bolig. Hvis almindelig vedligeholdelse ikke længere er nok, kan løsningen være et nyt tag.

Hos Tømrer/Snedkeren Kim Kristensen har vi stor ekspertise indenfor tagarbejde, udskiftning af tag samt reperation heraf – dette betyder, at vi kan varetage langt de fleste tagopgaver, uanset om det drejer sig om ombygning, renovering eller en reperation af dit tag. Ønsker du at få lagt nyt tag, varetager vi meget gerne denne opgave.

Nyt tag i Løgstør efter dine drømme

Som nævnt spiller taget en afgørende rolle for din boligs udtryk, og da det er en stor beslutning at få lagt et nyt tag, er der en række ting, du skal tage stilling til. Når du vælger os til at lægge nyt tag i Løgstør, møder du professionelle håndværkere, der lytter til dine ønsker og yder kompetent vejledning angående tagbelægning og stilart. Vi er med dig fra start til slut og giver inspiration og råd til løsninger, der er relevante for netop din bolig, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

Vi sørger naturligvis for, at dit tag lægges i henhold til alle krav og regler. På den måde er du sikret et flot og langtidsholdbart tag lige efter dine drømme.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 25 13 24 27 eller send en e-mail til ts.kim@live.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Med vores ekspertise inden for tagarbejde er vi din pålidelige partner, når det kommer til udskiftning og reparation af tage. Vi forstår vigtigheden af et velfungerende tag for at beskytte dit hjem mod elementerne og skabe et sikkert og behageligt miljø indendørs. Derfor tilbyder vi ikke blot en professionel udførelse af arbejdet, men også kompetent vejledning og støtte igennem hele processen.

Det er vores fornemmeste opgave at lytte til dine ønsker og behov og give professionel vejledning om tagbelægning og stilart, så du får et tag, der ikke blot opfylder, men overstiger dine drømme. 

Dette vil ligeså blive planlagt som noget af det første i hele processen. 

Vores arbejde udføres i overensstemmelse med alle relevante krav og regler for at sikre et holdbart og æstetisk resultat, der ikke kun opfylder, men også overstiger dine forventninger.

Du kan kontakte os direkte på telefon eller via e-mail for at få et uforpligtende tilbud eller høre mere om vores ydelser inden for nyt tag. Du kan findes vores kontakt oplysninger nederst på siden, eller under fanen “Kontakt” i øverste højre hjørne.